Administratiekantoor Ter Apel

Hulp bij de boekhouding (ZZP)

Zit je met de handen in het haar wat betreft (online) administratie van je bedrijf in Ter Apel? Dringend financieel advies nodig van een deskundig administratiekantoor? Dan kun je terecht bij Administratie- en Adviesbureau Hoving. Ons administratiekantoor is al jaren het vaste adres van vele midden- en kleinbedrijven in de omgeving van Ter Apel. Ook de boekhouding (ZZP) van eenmanszaken zijn ons niet vreemd. Wij bieden onze klanten een luisterend oor en gedegen financieel advies. Persoonlijke communicatie hebben wij dan ook hoog in het vaandel staan. Zeker bij het verzorgen van jouw administratie is dat zeer belangrijk. Waar een accountant erg prijzig kan zijn leveren wij een uitstekende service en proberen ons te onderscheiden van een accountant door betrokken te werk te gaan en een lagere prijs dan een accountant aan te bieden. Al je problemen omtrent de boekhouding (ZZP) zijn binnen no-time opgelost door onze korte lijnen. Meer weten over hoe ons administratiekantoor jou in Ter Apel kan helpen? Lees dan snel verder.

Onze werkzaamheden in Ter Apel

Alles is mogelijk bij ons administratiekantoor. Administratie- en Adviesbureau Hoving kan je op het gebied van de administratie veel werk uit handen nemen. Zelfs al het werk als dat nodig is. Sommige mensen verzorgen toch liever zelf hun boekhouding (ZZP). Ook dan kunnen wij je te hulp schieten. Soms loop je tegen problemen aan die alleen kunnen worden opgelost met hulp van een competente specialist. Hij levert je in Ter Apel financieel advies op maat. Verder kunnen wij je ook helpen bij het doen van de loonadministratie. Dit is een specialistisch gebied met voortdurend veranderende regels en percentages. Ook moet dit type administratie dagelijks worden bijgehouden. Daardoor zijn er vrij weinig ondernemers die dit zelf doen. Ons administratiekantoor neemt ook deze klus graag uit handen. Naast bedrijven kunnen ook particulieren in Ter Apel bij ons terecht met hun (online) administratie. Lees verder over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Wat doen wij voor particulieren?

Zit je als particulier in Ter Apel in de knoop met je (online) administratie? Geen nood! Wij helpen met het weer op orde krijgen van de boekhouding. Hier een aantal diensten op een rij:

  • Het controleren van opgelegde aanslagen
  • Het aanvragen van huurtoeslag
  • Het aanvragen van zorgtoeslag
  • Het aanvragen van kinderopvangtoeslag
  • Ondersteuning bij fiscale en financiële vraagstukken

Ter Apel

Financieel advies op maat? Bel nu!

Heb je dringend behoefte aan onze hulp bij jouw administratie in Ter Apel? Wij staan voor je klaar met financieel advies en onze administratieve diensten. In contact komen met ons deskundige administratiekantoor? Bel dan naar 0591-532071 of mail voor meer informatie naar info@had.wieswies.nl. Wij zien jouw telefoontje graag tegemoet vanuit Ter Apel!

BEL DIRECT