Belastingen voor ondernemers én particulieren

belasting voor particulieren

Belastingen voor ondernemers én particulieren

Als ondernemer krijg je te maken met de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting en als je personeel in dienst hebt ook met de aangiften loonheffingen.

Als je eigenaar bent van een Besloten Vennootschap (B.V.) of Naamloze Vennootschaps (N.V.) dan krijg je ook nog te maken met de aangiften vennootschapsbelasting en dividendbelasting.

De fiscale wetten en regels is een terrein wat voortdurend in beweging is. Wij bekijken graag welke regels er van toepassing zijn op jouw onderneming. Het doel hierbij is om er voor te zorgen dat jij het maximale fiscale voordeel behaald.

Ook voor jou als particulier verzorgen wij graag de aangifte inkomstenbelasting. Tegenwoordig vult de Belastingdienst zelf al een groot deel van de aangifte in met gegevens die bij hun bekend zijn. Echter worden hierbij helaas wel eens fouten gemaakt. Het blijft jouw verantwoordelijkheid dat de gegevens juist zijn. Eveneens is de Belastingdienst niet op de hoogte van al jouw inkomensgegevens en al helemaal niet van jouw aftrekbare kosten (denk aan zorgkosten, studiekosten, giften, etc.). Wanneer je hier niets mee doet kun je (veel) geld laten liggen bij de Belastingdienst en dat is natuurlijk zonde. Maak eens gebruik van ons belastingadvies. Dan pluizen we uit waar je recht op hebt en regelen we je belastingzaken zo, dat jij niets laat liggen.
Net zoals bij ondernemers is ook bij jou ons doel om ervoor te zorgen dat jij het maximale fiscale voordeel behaald.

BEL DIRECT