Over…

Over

Eigenaresse Evelien Hoving is iemand die écht bij jou en jouw onderneming betrokken wil zijn, jou graag helpt de cijfers te begrijpen en jouw belastingzaken zo voordelig mogelijk wil regelen. Hier vertelt ze iets over zichzelf.

Kennis en ervaring…

Opgegroeid met cijfers, mijn vader was, evenals ik nu, eigenaar van een administratiekantoor, maar eigenwijs als ik was, besloot ik na het voortgezet onderwijs een andere richting te kiezen. Al snel wist ik het, “dit is het niet”, en handelde ik snel en schreef me in op de Universiteit van Amsterdam voor de studie Bedrijfseconomie met Accountancy als specialisatie. De studie verliep vlot en ik ging direct hierna verder met de vervolgstudie voor Register Accountant, waarnaast ik als assistent accountant bij Deloitte werkte. Weer een ervaring rijker…

Betrokkenheid en toegevoegde waarde…

…de controle werkzaamheden voornamelijk bij grote bedrijven en instellingen brachten mij geen voldoening. Ik wilde ondernemers niet controleren, maar hun juist ondersteunen, betrokken zijn bij hun onderneming. Door te gaan werken bij kleinere accountantskantoren en met klanten in het midden- en kleinbedrijf zag ik het verschil. Nu hadden mijn werkzaamheden toegevoegde waarde voor mijn klanten en dat zag ik in hun waardering. Dit gaf en geeft mij nog steeds veel voldoening !

Boekhouding ZZP

Mijn passie…

…Vanaf dat moment kan ik oprecht zeggen dat mijn vak mijn passie is !! Na eerst vanaf 2004 als zelfstandige vanuit een maatschap mijn vak te hebben uitgeoefend was in 2008 mijn eigen kantoor een feit en verricht ik mijn werkzaamheden nog steeds met heel veel plezier.

Wat zeggen onze klanten

BEL DIRECT